INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL BARCELONA

Spaniolii au descoperit cine e omul care i-a salvat postul lui Gâlcă la Espanyol

Foto: Guliver/GettyImage
Foto: Guliver/GettyImage

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 21:59

Costel Gâlcă a fost foarte aproape să fie demis de două ori în ultimele două partide, însă de fiecare dată jucătorii au fost de partea lui și l-au susținut.

Totuși, omul care i-a salvat postul antrenorului român a fost miliardarul chinez Chen Yansheng, noul acționar al lui Espanyol.

Jurnaliștii de la Sport.es scriu că omul de afaceri chinez a discutat în mai multe rânduri cu Gâlcă în precedenta vizită în Barcelona și a rămas impresionat de cunoștințele românului.

Acționarul echipei le-a transmis oficialilor echipei catalane să nu-l demită pe Gâlcă orice s-ar întâmpla, având foarte mare încredere în el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  17 Februarie 2016, 11:06

...ce zici jiji...doamne cu ce ne-ai pricopsit...nu mai pot manca nici telemeaua....:))))

babahuda
babahuda  •  17 Februarie 2016, 08:59

literatu din bibera la dat afara prin usa din dos dupa ce a adus 3 trofee ..diferenta de mentalitate ..un a unui ciobandementcare sa inbogatit prin furturi si afaceri dubioase rpimind 70 de mil dea bogilea din despagubiri ..iar altu care a facut bani prin inteligenta si rabdare ...chinezu apreciaza inteligenta deaceea il place pe galca /...literatu ii plac puscariasii atat jucatori cat si manageri genarali cat si mana lui dreapta in afacerea fcbpitesti ,baga in faliment toate afacerile lui ex avicola iasi etc,cei care sunt anchetati in trantire de meciuri si blaturi ,lui ii plac infractorii asta arata dupa oamenii care ii are in subordine sau langa el ... poate ne scapa DNA-ul de el si armata de echipa asta clona blatista din vara sau mai devreme .. amin

valiro
valiro  •  17 Februarie 2016, 07:48

Pai in Pipera nu sunt miliardari...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează