INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Sparta nu se mai oprește din transferuri! Se complică lucrurile pentru Stanciu

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 19:24

Nicolae Stanciu va avea concurent serios pe post, după ce Sparta Praga l-a transferat și pe Guelor Kanga (27 de ani) de la Steaua Roșie Belgrad.

Cehii au plătit 1,5 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv. Ei începuseră discuțiile cu fotbalistul originar din Gabon în momentul când au văzut că transferul lui Stanciu se complică. 

Guelor Kanga a jucat constant pentru Steaua Roșie Belgrad și e coleg în naționala Gabonului cu Aubameyang, jucătorul lui Arsenal.

3.000.000 €e cota de piață a lui Kanga, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  01 Februarie 2018, 21:05

iar se complica ?Jijel si anica vorbise deja cu gurel sa-l puna capitan la nationala , acum ce facem ... ne incurca mereu *** astia ...dar lasa ca-l punem capitain pe pintilie , scuze s-a rezolvat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bradut
bradut  •  01 Februarie 2018, 20:24

E clar, la toamna se intoarce ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bradut
bradut  •  01 Februarie 2018, 20:23

La vinclu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează