INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA BULGARIEI

Specializat în "duble" » Keșeru, două goluri decisive pentru o calificare cu emoții în optimile Cupei Bulgariei

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 18:40

Ludogoreț a trecut greu de modesta formație din a doua ligă bulgară Oboriste, în șaisprezecimile Cupei. Formația lui Keșeru a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica, scor 3-2 (1-1 în primele 90 de minute).

Juninho a deschis scorul în minutul 38 pentru Ludogoreț, însă Netov a dat lovitura cu 13 minute înainte de final și a trimis meciul în prelungiri.

În minutul 95. Ludogoreț a rămas în 10 oameni, Goralski fiind eliminat. În minutele 98 și 105, Claudiu Keșeru a rezolvat calificarea, reușind o dublă decisivă. Golul lui Fernando Quintela din minutul 119 a stabilit scorul final, scor 3-2.

Claudiu Keșeru este la a 4-a dublă în acest sezon. Avea 6 goluri înscrise în toate competițiile. A mai marcat de câte două ori cu Slavia Sofia și Vereya în campionat și cu Zalgiris în preliminariile Ligii. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează