INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Stanciu ar putea deveni coleg cu un alt jucător român: "M-aș bucura să vină, îmi doresc un român la echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 15:26

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria fotbalului belgian, e foarte aproape să plece de la Anderlecht. Căzut în dizgrație și devenit rezervă, mijlocașul de 24 de ani e dorit de Beșiktaș și de Sparta Praga.

Bogdan Vătăjelu, românul care evoluează la Sparta Praga, a comentat posibilitatea ca Stanciu să ajungă în această iarnă în Cehia.

"Dacă ar veni Stanciu, m-aş bucura. Îmi doresc un alt român la echipă. Dar acum mă gândesc că sunt discuţii, poate doar zvonuri. L-am întrebat şi pe el legat de acest subiect. Mi-a spus că nu ştie sigur ce se va întâmpla, dar că îşi doreşte să joace mai mult. Stanciu s-ar încadra la orice echipă datorită calităţilor pe care le are", a declarat Vătăjelu, potrivit TV Telekom Sport.

"Da, am ofertă de la Sparta Praga şi vreau să merg acolo. Vreau să muncesc cu un antrenor de top cum este Andrea Stramaccioni" Nicolae Stanciu, pentru Fanatik

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  03 Ianuarie 2018, 19:13

Stanciu ar putea deveni coleg...cu mai multi jucatori romani!Adica va fi imprumutat la fcsb,unde va fi...rezerva!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează