INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Stanciu e regretat de noua conducere a lui Anderlecht: "N-am înțeles ce s-a întâmplat"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 17:28

Plecarea lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht l-a indignat pe noul patron al echipei, Marc Coucke, care și-a exprimat nemulțumirea în presa din Belgia vizavi de plecarea românului la Sparta Praga.

"Eu nu m-am implicat în fereastra de transferuri din iarnă. Pe de altă parte, n-am înţeles ce s-a întâmplat.

Îmi pare rău, Anderlecht a avut o problemă cu marcarea golurilor, dar s-au vândut patru marcatori: Hanni, Stanciu, Harbaoui şi Berici", a declarat Marc Coucke, potrivit site-ului hln.be.

Stanciu, cumpărat de la FCSB în urmă cu un an și jumătate, a fost cedat în această iarnă de Anderlecht la Sparta Praga.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  27 Februarie 2018, 20:35

Din ce declara "noul patron al echipei, Marc Coucke", nu reiese ca idolul vostru este regretat pe teritoriul Belgiei. Evident ca voi, suporteri impatimiti ai lui gigi, trebuie sa inventati tot felul de articolase care direct sau indirect sa aiba legatura cu fcsb sau cu gigi.

antalmihai
antalmihai  •  27 Februarie 2018, 19:37

ce trompeta, oricum era cel mai prost si fraier acolo, sa zica ms. ca l au dat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează