INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA / BEVEREN - ANDERLECHT 1-2

Stanciu, elogiat de belgieni: "15 minute de joc mare. În sfârșit, își arată clasa"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 10:38

Primul gol în acest sezon în primul meci ca integralist pentru Nicolae Stanciu. "Șut magnific, Stanciu. Și corner perfect la reușita lui Spajici", a comentat Le Soir. Chipciu a rămas pe bancă

Lui, numărului 10, i-a mulțumit Nicolas Frutos la sfârșitul meciului. Lui și portarului Boeckx. Dar, dacă goalkeeperul le-a interzis adversarilor să mai înscrie spre final, Stanciu a răsturnat partida cu performanța sa din ultimul sfert de oră. I-a oferit antrenorului interimar debutul sperat în ProLeague: întâia victorie în deplasare a lui Anderlecht în 2017-2018, după 3 egaluri și o înfrângere.

1 golși două assisturi are Nicolae Stanciu în 9 meciuri jucate la Anderlecht în acest sezon

Pentru "tricolor" era șansa revanșei. Într-un moment dificil, când cota sa continuă să scadă (5,5 milioane de euro acum, potrivit transfermarkt.de, față de 8 milioane în 2016), a profitat de schimbarea tehnicianului. Și, la primul meci ca titular în campionat (și integralist; nu se mai întâmplase din 21 mai, de la 3-2 cu Oostende), a răspuns cu primul gol din acest sezon și cu a doua pasă decisivă.

8 goluriși 8 assisturi a avut mijlocașul stagiunea trecută în toate competițiile (38 de partide)

Iar criticile s-au transformat în cuvinte frumoase. Mai ales în Le Soir: "Foarte discret până atunci, Stanciu a scos la lumină 15 minute de joc mare. Șut magnific cu stângul la colțul lung și corner perfect la reușita lui Spajici. El și Boeckx au salvat Anderlechtul". În timp ce Het Nieuwsblad remarcă: "În sfârșit, românul își arată clasa".

În schimb, Alex Chipciu a fost sacrificat de noul tehnician. Sâmbătă, a rămas întreaga partidă pe bancă. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
alenb
alenb  •  24 Septembrie 2017, 15:01

Daca citim articolul cu atentie descoperim si adevarul. Undeva acolo e strecurat: Stanciu foarte discret pana la gol, deci pana in min 75. Deci avem un pretins conducator de joc inexistent pana in min 75 care se salveaza cu un sut si cu un corner. Daca era varf de atac, mergea sa fie inexistent si sa se scoata cu un gol, dar ca numar 10 nu prea merge.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Septembrie 2017, 11:32

era si timpul. poate acum cu antrenor nou isi da si el drumul la joc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează