INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu reacționează dur după ce a fost criticat pentru evoluțiile modeste: "Acum s-a răzgândit toată lumea?" » Cum motivează forma slabă

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 15:45

După ce a fost lăudat pentru debutul la Anderlecht, Nicolae Stanciu a început să fie criticat după ultimele prestații slabe.

La finalul meciului cu cu Club Brugge, 1-2, Nicolae Stanciu a avut o răbufnire și le-a răspuns celor care l-au criticat.

"După primul meci, cu Charleroi, toată lumea a zis: «Ce jucător bun». Acum s-a răzgândit toată lumea? Se discută despre cele 10 milioane de euro plătite pentru mine, dar nu asta contează. Nu sunt primul jucător transferat pe 10 milioane.

Sunt fotbalişti care au fost transferaţi pe 100 de milioane şi au aceeaşi presiune ca mine. Mă simt bine şi am încredere în colegi şi în antrenor. În Belgia trebuie să fac şi faza defensivă şi sunt un pic obosit. Am jucat trei meciuri intense într-o săptămână. Nu am nevoie de ajutor. Sunt conştient că pot juca mai bine.

Nu mă tem că voi fi rezervă. Este decizia antrenorului. Nu am înscris încă, dar sunt fericit că îmi pot ajuta colegii şi că obţinem puncte", a spus Stanciu pentru presa din Belgia.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  25 Octombrie 2016, 13:26

Nicusor, daca nu-ti schimbi atitudinea in fata microfonului, vei avea zile triste. Cum 'romanul' este tantos cand e bagat in seama, s-ar putea ca din chix in chix sa nu ai forta nici macar sa-ti revii fotbalistic. Trauma psihica se elimina extrem de greu si este de durata. Revino-ti !

oricare
oricare  •  24 Octombrie 2016, 20:58
Postat de khal_37 pe 24 Octombrie 2016, 20:27

Acesta dragi tovarasi nu este un limbaj jignitor sau ofensator sau, acest postac are voie?

Ba ***, tu cand o sa te opresti ***. La fiecare postare ai cel putin o greseala gramaticala GRAVA. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  24 Octombrie 2016, 20:27
Postat de catalynn pe 24 Octombrie 2016, 18:00

Bai Nucișor! La FCSB si Nationala am vazut ca esti mediocru, insa erai chiorul in tara orbilor. Ca in GheSP te periau astia si daca te te vedea cititorul jucand isi închipuia ca esti un Messi in devenire e alta poveste, trebuie sa traiasca si ei din ceva, iar publicitatea este prima sursa de venit in mass media si banii ciobanului sunt la fel de buni ca ai oricăruia. Si uite asa fostul tău stăpân te-a vândut pe bani mulți, iar noi angajatori (nu stapâni!) se gândesc deja ca au luat o țeapa nasoala, asa ca probabil de la iarna vei fi împrumutat la turci, asa mai plătesc si aia o parte din salariu, iar belgienii mai economisesc si alea 2 milioane din contract.

Acesta dragi tovarasi nu este un limbaj jignitor sau ofensator sau, acest postac are voie?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează