INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA - SLAVIA 3-3

Stanciu, supărat după ce a înscris două goluri și a avut 3-0 la pauză: ”Ne pierdem concentrarea. Jucăm mereu slab în repriza a doua”

FOTO: Facebook @Sparta Praga
FOTO: Facebook @Sparta Praga

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 11:23

Al 4-lea egal la rând al Spartei lui Stanciu, Niță și Vătăjelu, scor 3-3 contra celor de la Slavia Praga, l-a nemulțumit pe mijlocașul naționalei: ”Nu sunt fericit, chiar dacă am înscris. Nu știu ce se întâmplă cu noi, nu mai suntem agresivi”.

De când a venit la Praga, Stanciu nu are decât o victorie. Atunci, la 2-0 cu Liberec, pe 18 februarie, la debut. După aceea, patru etape consecutive, Sparta a făcut doar egaluri. A avansat ca o furnică, un punct pe meci, și e acum pe locul 6, în afara cupelor europene. Degeaba a fost concediat Stramaccioni. Hapal, noul antrenor, nu a schimbat nimic.

Sâmbătă, după 3-0 la pauză în derbyul cu Slavia, a primit trei goluri în repriza a doua. Și decarul vișiniilor era supărat la zona mixtă, deși marcase două goluri și provocase autogolul de 2-0.

"Nu sunt fericit, chiar dacă am înscris. Am condus cu 3-0 și totuși încheiem meciul triști, pentru că realizăm că ar fi trebuit să jucăm mai bine", s-a plâns Stanciu. "Nu știu ce se întâmplă cu noi. Jucăm mereu slab după pauză. Nu mai suntem agresivi, ne pierdem concentrarea". 

"Nu e normal să ai 3-0 și să fii egalat. Vremea nu poate fi o scuză, și adversarii au jucat în aceleași condiții" Nicolae Stanciu


"Slavia putea înscrie un gol, dar la 3-1 trebuia să reacționăm. Să marcăm noi, nu să ne predăm și să mai primim unul"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Sparta Praga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  18 Martie 2018, 12:40

stanciu a jucat bine, Nita mi se pare mie sau a facut un meci mai slab..?pozitionarea si reactia lui ,la cel putin unu sau doua goluri , cam lasa de dorit..parerea mea..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează