INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE - GENK 1-0

STANDARD LIEGE - GENK 1-0 // Ianis Hagi, groggy în minutul 57 și înlocuit » Drăguș nu a fost în lot

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 18:09

Standard Liege a câștigat partida cu Genk, scor 1-0. Ianis Hagi (20 de ani) a fost titular la oaspeți și a părăsit terenul accidentat în minutul 60. Denis Drăguș (20 de ani) nu a fost în lotul gazdelor. 

Nefolosit de Contra în meciul cu Norvegia, Ianis Hagi a fost titular la Genk, al patrulea joc consecutiv în Jupiler Pro League. Campioana Belgiei a făcut contra lui Standard, la care Drăguș nu a prins banca de rezerve, cea mai bună primă repriză din acest sezon, mijlocașul nostru fiind destul de activ, cu centrări, dar fără a amenința periculos poarta gazdelor. 

Ianis a fost groggy în minutul 57, după un cot în urechea stângă încasat de la Gavory în careul advers. A primit îngrijiri medicale în teren, a încercat să continue, dar a fost înlocuit în 60 cu Hrošovský, părând amețit.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Samuel Bastien în minutul 84 cu un șut de la marginea careului de 16 metri. 

Echipele de start 

Standard: Bodart - Fai, Vanheusden, Laifis, Gavory, Cimirot - Bastien, Mpoku, Amallah - Lestienne, Avenatti 
Rezerve: V. Milinkovic-Savic, Gillet - Boljevic, Carcela-Gonzalez, Cop, Gonzalez, Lavalee, Miangue, Oulare, Raskin, Vojvoda 
Antrenor: Michel Preud'homme 

Genk: Coucke - Maehle, Dewaest, Lucumi, Uronen - I. Hagi, Berge, Heynen - Ito, Samatta, Bongonda 
Rezerve: De Norrse, Wouters, Odey, Hrosovsky, Onuachu, Vandevoordt, Cuesta, Ndongala
Antrenor: Felice Mazzu

CITEȘTE ȘI: 

Merge Massimiliano Allegri la Manchester United? Antrenorul lasă loc de interpretări: „Învăț engleză”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
vishnu
vishnu  •  20 Octombrie 2019, 17:52
Postat de Babau Alexandrescu pe 20 Octombrie 2019, 05:39

In ce țară trăim ! Cei care o tot dau cu odrasla, odorul, etc, or fi văzut meciul? Să ataci un fotbalist doar pt că este fiul unui fost mare fotbalist mi se pare o dovadă de prostie crasă...

Am vazut o parte din meci. Nici un progres fata de meciul cu Feroe. Chiar le recomand cititorilor sa nu-si piarda timpul cu asa ceva.

960516360980727
MirceaSorin Paleacu  •  20 Octombrie 2019, 10:10

Lucrul care deranjează cel mai mult este înverșunarea cu care se încearcă “scoaterea in fără” a acestui puști... Tatăl lui poarta o mare parte de vina iar presa ,din interese absolut meschine și partizane, ii tine isonul... Nu voi judeca aici valoarea puștiului (dacă avea valoarea clamata de “experți” era de mult titular la o echipa cu adevărat importantă)ci felul dâmbovițean absolut păgubos de a promova pe cineva nu pe baza meritelor ci a “numelui”... Din păcate aceasta e societatea in care “interesul poarta fesul”... Dacă nu ar fi de plâns am putea rade de comentariul lui Contra care afirma ca Ianis e la fel de talentat ca și pustiul acela norvegian.... Asta in condițiile in care respectivul a fost titular și Ianis a stat pe banca(pe buna dreptate ) tot meciul... Pana când vom continua sa ne facem ca nu vedem cum funcționează lucrurile suntem condamnați iremediabil la mediocritate.... Ps: între tata și fiu e exact diferența dintre Real și Barcelona vs echipa asta obscura din Belgia.

10220321024284845
Babau Alexandrescu  •  20 Octombrie 2019, 05:39

In ce țară trăim ! Cei care o tot dau cu odrasla, odorul, etc, or fi văzut meciul? Să ataci un fotbalist doar pt că este fiul unui fost mare fotbalist mi se pare o dovadă de prostie crasă...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează