INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu, 10 ani în tricoul lui Lazio » Declarații acide la adresa marii rivale, AS Roma: "Suntem prima echipă a capitalei!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 13:28

Ștefan Radu intră în al-10-lea sezon alături de Lazio, unde este vice-capitan și om de bază de ani buni.

Într-un amplu interviu acordat jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, fundașul român a vorbit despre începutul bun de sezon alături de Simone Inzaghi, rivalitatea cu Roma dar și despre planurile de viitor alături de gruparea "bianco-celestă".

"Vă spun sincer că nu sunt surprins de acest debut excelent de sezon (n.r. Lazio ocupă locul 4 după 7 etape, cu 13 puncte). Când te pregătești de maniera de care am făcut-o noi, e normal ca și rezultatele să fie pe măsură".

248 de meciuri și 6 goluri are Ștefan Radu în tricoul lazialilor alături de care a câștigat 2 Cupe și o Supercupă a Italiei

Apărătorul stânga ajuns la 29 de ani nu a ratat ocazia să înțepe marea rivala, AS Roma despre care spune:"Eu știu că suntem prima echipă a capitalei (n.r. Lazio s-a înființat în 1900 în timp ce Roma abia în 1927) și aici se încheie orice discuție. Din toate derby-urile contra lor, îmi rămâne în suflet ziua de 26 mai când am câștigat Cupa Italiei chiar pe Olimpico".

După un sezon trecut dezamăgitor în care "vulturii" au încheiat abia pe 8, ratând astfel participarea în cupele europene, Ștefan Radu vizează un loc de Champions League sau Europa League la finalul acestui sezon: "Obiectivul nostru e să ne întoarcem în Europa și cred că alături de Simone Inzaghi vom reuși să-l îndeplinim. Tinerețea și raportul foarte apropiat pe care îl are cu echipa sunt fundamentale în succesul nostru din această stagiune".

sursa: gianlucadimarzio.com

(George Vintilă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close