INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Stoian sub comanda lui Zenga » Serie A are doi antrenori italieni trecuți prin Liga 1

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 11:39

Walter Zenga, fostul tehnician al lui FC Național, Steaua și Dinamo, nu mai avea contract din octombrie 2016 și a semnat cu Crotone până la finele sezonului.

După ce Roberto De Zerbi a acceptat provocarea Benevento, reușind primul punct al campanilor în Serie A, încă un italian trecut prin Liga 1 va sta pe banca lui Crotone. La fel ca fostul mijlocaș al lui CFR Cluj, Walter Zenga, ce le-a pregătit în România pe FC Național, Steaua și Dinamo, se bate pentru evitarea retrogradării.

De la RAI în iadul subsolului

Ex-portarul de legendă al Squadrei Azzurra va lucra cu Adrian Stoian la echipa calabreză, aflată pe locul 16 după 15 etape, și a semnat doar până la sfârșitul stagiunii. Zenga era liber de contract din octombrie 2016, după scurta aventură de 87 de zile la Wolverhampton în Championship. Lucra ca angajat al RAI, comentând meciurile Italiei din preliminariile CM 2018. A ratat posibitatea de a merge în Rusia la vară, dar și-a găsit job. "Sigur mă întorc pe bancă, colaborarea cu televiziunea a fost doar o paranteză", spunea "Omul Păianjen". 

3 trofeeca antrenor, titlul cu Steaua și "eventul" cu Steaua Roșie

3 echipea mai pregătit Zenga în Serie A, Catania, Palermo și Sampdoria, care l-a demis după 5 luni. Are 14 cluburi în 17 ani. Doar în Africa și Oceania n-a lucrat

3 antrenorișcoliți în Liga 1 au ajuns ulterior la echipe din Serie A, Walter Zenga, Cristiano Bergodi și Andrea Mandorlini

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează