INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Stop! Antwerp a întrerupt forma bună a fostei echipe a lui Ladislau Boloni, Standard Liege, și a urcat pe 5 în Jupiler League

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:30

Antwerp, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a terminat la egalitate partida de pe teren propriu cu Standard Liege din etapa cu numărul 12 din Jupiler League, scor 0-0.

Meciul a fost unul echilibrat, cele două echipe împărțindu-și ocaziile de poartă, cu un plus de partea formației lui Boloni în partea a doua a jocului, când Standard Liege a ajuns rareori în preajma porții gazdelor.

Standard Liege, formație antrenată între 2008 și 2010 de Boloni, rămâne fără înfrângere în ultimele 3 etape, dar este abia pe locul 10, cu 16 puncte.

Antwerp, care înaintea acestui meci era la egalitate cu Mouscron, echipă antrenată de Mircea Rednic, a urcat acum pe locul 5, cu 19 puncte, cu 4 în spatele lui St. Truiden, care e pe poziția a 2-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează