INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Strigătul de disperare al lui Andrei Ivan: "Trebuia să fac asta în iarnă"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 13:50

Transferat în iarnă în Rusia, la Krasnodar, Andrei Ivan (21 de ani) trece prin momente dificile deoarece nu evoluează deloc la echipa de club.

Fostul jucător al Craiovei s-a destăinuit într-un interviu și a recunoscut că regretă că nu s-a întors la echipa olteană în această iarnă.

"Nu ştiu cum să explic situaţia de acolo. Unde să joc? Joacă doar 13 jucători acolo tot sezonul. Nu ştiu ce să fac să joc. Fac antrenamente foarte bine, depun mult efort, dar sper să încep să joc.

Trebuia să revin în in iarnă la Craiova, dar m-am gândit că dacă aş fi venit aici nu făceam un pas înainte. M-am gândit să rămân acolo. Am înţeles că trebuia să plece Smolov, acum nu a mai plecat, a rămas acolo şi e foarte dificil să joc", a spus Andrei Ivan, potrivit TV Telekom Sport.

7 meciuri
a jucat Andrei Ivan pentru Krasnodar, în toate competițiile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
dansy
dansy  •  21 Martie 2018, 10:30

tibics e un mare prost in ale fotbalului! Sa afirmi ca Ivan este un jucator mediocru si ca Universitatea Craiova este o echipa obscura inseamna ca habar nu ai de fotbal.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  20 Martie 2018, 10:38

Chiar toti care pleaca trebuie sa faca pasul inapoi ? e comic dar si de neinteles cum o echipa da ceva bani pe ei si apoi..ii trimite inapoi ! Fiecare plecare si apoi fuga fugutza inapoi ...scade cota jucatorilor romani in ansamblul lor . Pai daca nici la krasnodar un " mare " talent precum A. Ivan nu prinde echipa ...suntem rau sub fundul broastei...

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Martie 2018, 03:03

Era bine daca veneai in iarna,acum e cam tirziu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează