INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC SOHAR

Succes românesc în oman! Românii au marcat de 3 ori în victoria lui Sohar cu Oruba

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 12:51

FC Sohar, echipa românilor Andrei Antohi şi Alin Stoica, a înregistrat o nouă victorie în campionatul din Oman. A fost, de fapt, un succes românesc în disputa cu Al Oruba.

Fostul atacant al Clinceniului a marcat o dublă, cu al doilea gol din penalty, în timp ce apărătorul Alin Stoica a apărut şi el pe lista marcatorilor în succesul lui FC Sohar, 3-1, cu Al Oruba.

"Mă bucur pentru noile reuşite care au condus echipa spre victorie. Am primit şi vestea că am am fost ales în 11-le etapei. Este bine aici, suntem apreciaţi pentru ceea ce facem la echipă", a spus Andrei Antohi după meciul cu Al Oruba.

FC Sohar este pe locul patru în clasamentul la zi  la doar două puncte de poziţia care dă dreptul, la finalul campionatului, la participarea în Cupa Campionilor Asiei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează