INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumi plătește polițe: ”Veți auzi de Șumudică un pic mai des. Știu cât de puternici sunteți voi, ziariștii"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 10:13

Tehnicianul lui Kayseri nu s-a putut abține să nu-și pună la punct criticii după 3-1 cu Bursaspor.

Marius Șumudică nu-și iartă detractorii nici când câștigă. Sâmbătă seară, după ce-a bifat a 4-a victorie a sezonului în Turcia, 3-1 cu Bursaspor, antrenorul lui Kayseri i-a înțepat pe acei jurnaliști care l-au criticat după 1-4 cu Galatasaray, în prima etapă, reproșându-i că a jucat cu o defensivă de trei: "Să știți că și astăzi, în ultimele 20 de minute, ne-am apărat tot cu trei oameni".

Nu e prima oară când Șumi simte nevoia să dea peste nas presei. Tehnicianul român a avut o ieșire asemănătoare și după 2-0 cu Antalyaspor, acum două etape: "Cred că merit să fiu în Super Lig. Veți auzi de Șumudică un pic mai des. Voi fi mereu în fruntea echipei. Și la victorie, și la eșec, care-i numai responsabilitatea mea! Știu cât de puternici sunteți voi, ziariștii". 

6 meciuri consecutive fără eșec a bifat Șumi în Super Lig, după acel 1-4 cu Galata. Are 4 victorii și două remize

90 de minute a apărat Lung jr poarta lui Kayseri la 3-1 cu Bursa. Săpunaru a fost introdus în minutul 80

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează