INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică a dezvăluit cât valorează fiecare victorie a celor de la Kayserispor: "Am adus peste două milioane" » Mesaj pentru Edi Iordănescu

Foto: Facebook/@KayserisporFK
Foto: Facebook/@KayserisporFK

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 20:09

Marius Șumudică susține că a adus două milioane de euro în visteria celor de la Kayserispor din momentul în care a preluat clubul în această vară și a povestit că discută săptămânal cu Mircea Lucescu.

După primele șapte etape, Kayserispor este pe locul al treilea în Turcia, cu 14 puncte, la cinci distanță de liderul Galatasaray și la egalitate cu Beșiktaș.

"Aici fiecare victorie aduce 500.000 de euro. Am adus clubului peste 2 milioane de euro deja. Dacă luăm 4 puncte în următoarele două jocuri suntem sus de tot. Facem performanță cu cea mai turcească echipă, nimeni nu folosește atâția turci câți am eu în primul «11». Am 5!

Vorbesc săptămânal cu Mircea Lucescu. El se bucură de rezultatele mele, mai ales că am mulți jucători turci în echipă", a dezvăluit Marius Șumudică într-o intervenție la Radio Sport 1.

Tehnicianul care a adus primul titlu al Astrei și care a calificat echipa în primăvara europeană a ținut să-l felicite pe actualul antrenor al giurgiuvenilor, Edi Iordănescu, pentru rezultatele din acest sezon.

"Nu mă așteptam ca Edi să aibă aceste rezultate. E meritul lui, îl felicit, așa e corect și frumos, chiar dacă el practic nu a făcut decât să-i arunce în luptă pe tinerii crescuți de noi.

Singurul pe care l-am promovat eu cu orice risc și împotriva tuturor contestatarilor de atunci este Ioniță. Numai eu știu ce am pățit.

Nu mă așteptam totuși să facă o așa formație bună", a adăugat Șumudică pentru sursa citată.

Astra este pe locul al patrulea în Liga 1, cu 23 de puncte după 13 meciuri, în spatele celor de la CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 11:12
Postat de andyandrei2015 pe 01 Octombrie 2017, 21:22

crescuti si de tine ????dar cine esti ma tu ?? antrenor la tineret,hai fugi de aici,si recunoaste ca Edi chiar a creat o echipa,nu cum aveai tu cand ai venit la astra,de la isaila,asta cu 15 jucatori noi,e in playoff,si a jucat bine cu toata lumea !

Inainte sa dai un verdict, l-ai intrebat si pe Ionita?

ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 11:10

Uite un sistem bazat pe valoare, pe rezultat. Bravo! Oare la noi se poate copia ceva la modul benefic pentru toata lumea?

lucky_strike
lucky_strike  •  02 Octombrie 2017, 10:47

Televiziunile dau bani in fiecare etapa echipelor care castiga. Au un alt sistem de acordare al banilor din drepturile tv. Nu se dau la sfarsitul campionatului, ci imediat dupa fiecare etapa vin functie de rezultate. E mai motivant pt. echipe de a face meciuri bune.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează