INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, atacat de presa din Turcia după despărțirea de Gaziantep: „S-a sinucis profesional”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 23:13 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 23:45

Gaziantep a anunțat pe 10 ianuarie că Marius Șumudică (49 de ani) nu mai este antrenorul clubului, iar presa din Turcia a avut o reacție vehementă asupra tehnicianului român.

  • Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public;
  • Duminică, scandalul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică.

Marius Șumudică s-a despărțit cu scandal de Gaziantep, iar jurnaliștii din Țara Semilunii au comentat ultimele incidente de la club și l-au atacat pe tehnicianul român, care a lăsat echipa pe locul 4 în campionatul Turciei, poziție ce asigură calificarea în UEFA European Conference League.

Presa din Turcia: „Șumudică s-a sinucis profesional”

„Șumudică s-a sinucis profesional. Cum e posibil ca acesta să fie un antrenor atât de deștept pe teren și așa de prost în relațiile particulare? Nu pare a fi o dovadă de inteligență faptul că a atacat conducerea pe motive financiare! Sau așa a găsit o cale pentru a fi concediat?” au scris cei de la publicația Milliyet.

„El, care avea o părere excelentă despre bărbăția lui ca antrenor, a fost trădat chiar de acest lucru. Dacă nu poți să fii calm la o echipă lipsită de griji precum Gaziantep, cu un președinte precum Mehmet Büyükekşi și cu un întreg oraș care te primește cu brațele deschise și vrea să lucreze pentru binele echipei, atunci unde mai poți fi antrenor?”, au adăugat jurnaliștii de la sursa citată.

Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep. Declarația care l-a enervat pe Bașkan

O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro
Marius Șumudică

51 de meciuria avut Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep. A câștigat 20, a remizat de 19 ori și a pierdut 12

VIDEO. Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește și alte știri despre stranieri:

Dan Petrescu și-a stabilit prima țintă din Liga 1! Vrea un internațional, dar nu de la CFR Cluj

Colaboratorul demisionar al lui Mircea Lucescu: „Am vrut să învăț de la el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
danny_l
danny_l  •  14 Ianuarie 2021, 08:49

Eu cred că turcii sau făcut de râs,cum să ceri unui antrenor să renunțe la o parte din salariu ,mai ales când tu ești în Turcia pe locul 3,apoi ziaristul acela care a avut acea manifestare la adresa lui Sumudica, s-ar putea UEFA să țină cont de asta ,mai ales că au deja cazul Coltescu,turcii acum nu știu cum să dea la întors,la ei dacă nu ai bani să susții echipa,nu ai ce căuta în Super Liga,nu e ca la noi să te păsuiască,sau să facă ceva sa rămână în prima ligă cum a făcut FRF la noi.

paiazze
paiazze  •  14 Ianuarie 2021, 08:23
Postat de paiazze pe 14 Ianuarie 2021, 08:22

Preda din Romania... La astia totul e o bomba, o explozie, un atac, o urgie, un iad alb.... Atat ii duce creierul. Cred ca si o prostituata are mai mult respect pentru meseria ei decat au astia.

Presa, nu preda, desigur. :))

paiazze
paiazze  •  14 Ianuarie 2021, 08:22
Postat de dobrin pe 14 Ianuarie 2021, 02:27

Dar unde l-a atacat? A scris adevarul, ba chiar as spune cam pe ocolite.

Preda din Romania... La astia totul e o bomba, o explozie, un atac, o urgie, un iad alb.... Atat ii duce creierul. Cred ca si o prostituata are mai mult respect pentru meseria ei decat au astia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează