INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică, din nou exploziv la TV: adevărul despre scandalul din Turcia, promisiunea făcută lui Gigi și pe ce jucător din Liga 1 a pus ochii

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 19:38

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, a comentat încă o dată incidentul în care a fost implicat la finalul săptămânii trecute, după meciul câștigat de echipa sa pe terenul lui Alanyaspor, scor 2-1. 

"S-a dat o mare amploare la tot ceea ce s-a întâmplat. S-a scris că am primit pumni. De fapt, m-am dus să dau mâna cu antrenorul lor. Antrenorul lor cu portarii, cu sânge balcanic, era nervos, a fost un schimb de replici pe teren, dar fără insulte. Totul a fost premeditat, m-a așteptat, a vrut să mă facă să ripostez. 

E foarte greu să bat Beșiktaș etapa viitoare. Am pierdut cei mai buni jucători pentru acest meci, Turuc și Silviu Lung. Ei au odihnit opt jucători și tot au bătut la Leipzig în Liga Campionilor. Pregătesc meciul cum pot mai bine, dar e clar că va fi destul de greu. E campioana Turciei, ne va fi greu. Jucăm pe teren propriu, avem 30.000 de bilete vândute, m-aș mulțumi și cu un egal.  

Să fac 26 de puncte, să fiu la egalitate cu Fener și Beșiktaș, e ceva extraordinar! Nu am crezut că pot face echipa asta să joace un fotbal de calitate într-un timp atât de scurt, în condițiile în care am adus 17 jucători noi în vară. 

Rar mi-a fost dat să-l văd pe Săpunaru jucând așa cum joacă acum.  Poate doar în zilele bune de la Porto mai avea o asemenea exprimare", a mărturisit tehnicianul. 

Șumudică a comentat și zvonurile care îl dau pe Alibec transferat în Turcia, chiar la Kayserispor. 

"I-am promis lui Gigi că nu mai vorbesc despre ceea ce înseamnă FCSB în momentul de față.  Gigi e prietenul meu, suntem vecini, vorbim și i-am promis că nu voi mai vorbi. 

Nu avem banii necesari pentru a transfera jucători pe bandă rulantă. Aș vrea să iau doi jucători din România. Ioniță e o țintă, dar e foarte greu. Am înțeles că e vorba de o sumă cu șase cifre, dar e foarte greu. Nu știu dacă vom reuși să-l luăm", a spus Șumudică, la TV Digi Sport. 

"Se spunea că am avut rezultate la Astra că le dădeam eu pizza jucătorilor. Pizza se dă peste tot în Europa, ajută după efort, dar întrebați-l pe Daniel Niculae dacă le dădeam eu pizza după meciuri" Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 Decembrie 2017, 21:18

sa nu mai vi ba. acolo sa te ingropi ca antrenor.

spinoza
spinoza  •  07 Decembrie 2017, 21:09

Sase cifre pot fi si 100.000 euro! Cred ca merita Ionita atatia bani, nu Shumibet?

adriann_
adriann_  •  07 Decembrie 2017, 21:03

HAI SUMUDICA!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează