INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Șumudică face declarații tari! S-a luat de Dică și de încă un antrenor din Liga 1+ mesajul pentru MM Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 13:51

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1, l-a criticat pe Devis Mangia, l-a "înțepat" pe Nicolae Dică și a vorbit despre situația sa din Turcia.

"Eu nu am avut norocul altor antrenori care sunt pe la noi și care se lăfăie cu fel de fel de transferuri de sute de mii sau poate chiar de milioane de euro. Mi-aș dori și eu să iau o echipă din asta și să stau să mă bat ușor la campionat, dar n-am avut eu șansa asta niciodată.

Lupta la titlu se va da FCSB şi CFR Cluj. I-am văzut pe cei de la Craiova şi nu au constanţa unei echipe care să se bată la titlu. În afară de suporteri, care sunt extraordinari, în afara domnului Rotaru, care e un om care investeşte şi care a dat o identitate acestui club, mai aşteptam la mai mult de la jucătorii Craiovei.

Mă aşteptam la mai mult şi de la antrenorul Craiovei, pe care noi îl vedeam un salvator. Ce n-a reuşit în Italia, face în România. Eu cred că avem antrenori români de mare valoare, care ar merita să antreneze în România şi nu avem nevoie de fel de fel de antrenori din străinătate.

Eu sunt într-un campionat extern şi îmi e extraordinar de greu. Suntem doi antrenori străini în Turcia: Paul Le Guen, care e o legendă și care a luat campionate cu Lyon de s-a plictisit săracul. Și mai e Şumudică. A luat şi el un amărât de campionat cu Astra şi care nu valorează în ochii domnului MM Stoica, care știe să le dea replici tuturor", a spus Marius Șumudică la TV Telekom Sport.

După 26 de etape, Kayserispor este pe 6, cu 41 de puncte, la 7 de locul 4, ocupat de Fenerbahce.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
132331260571303
Popa Basca  •  20 Martie 2018, 10:20

Mi-a fost simpatic Sumudica.Il consideram un antrenor mai nonconformist,dar cu un caracter bun.Dupa interviul penibil in care si-a uitat limba in fundul lui Erdogan,a devenit doar un mascarici.

ray51
ray51  •  20 Martie 2018, 09:59

'DACA VIN LA FCSB/ TRE SA PLECE MM' - cama asta-i mesajul!

mosvasile
mosvasile  •  20 Martie 2018, 08:25

Ia zi-i nea Sumi,de ce vrei tu sa antrenezi fcsb-ul, stiind bine ca il vei avea ca "supervizor"pe banca, tocmai pe MM ala?Vrei sa te "sinucizi"profesional si moral?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează