INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Șumudică i-a șocat pe jurnaliștii turci: "Vă voi spune ceva, deși mi-e rușine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 18:05

Marius Șumudică a ajuns în această vară la Kayserispor și e unul dintre cei 4 antrenori străini din campionatul Turciei.

Tehnicianul a acordat un interviu pentru Fanatik în care a vorbit despre echipa sa și le-a cerut răbdare jurnaliștilor turci.

"Fotbalul e viața mea, am jucat fotbal și părul meu este alb încă de la vârsta asta. Încă mă simt ca un jucător, sunt apropiat de fotbaliști, ei sunt familia mea, iar eu sunt tatăl lor. Toată lumea spune că am o echipă bună, dar toată lumea a făcut transferuri bune și nu este ușor să aduci 15 jucători, dar am făcut-o. Avem 25 de jucători și vor juca cei care vor munci cel mai mult.

Sper să terminăm pe o poziție bună. Vă voi spune ceva, deși mi-e rușine de asta: fotbalul pentru mine e înaintea părinților. Fotbalul mi-a oferit totul în viață, așa că îi ofer totul", a declarat Șumudică.

"Nu sunt nici Mourinho, nici Guardiola, sunt doar Șumudică"
Marius Șumudică, antrenor Kayserispor 

"Am deja cam 8 titulari în minte. Meciul cu Galatasaray (n.r. care va avea loc luni, 14 august, la Istanbul) va fi dificil. Va fi o luptă cu o echipă foarte mare, au făcut transferuri cu un buget probabil de 10 ori mai mare ca al nostru"
Marius Șumudică, antrenor Kayserispor 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  09 August 2017, 20:37
Postat de Adrian Fulgos pe 09 August 2017, 19:24

Corect.

Sunt unii pe aici care nu fac decât sa se bage in seama... nu știu cum au fost părinții lui dar sunt atâtea cazuri in care părinții nu au făcut nimic altceva decât să dea viața unui copil și asta dintr-un accident... așa ca de unde familie?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  09 August 2017, 19:24
Postat de steaua1986forever pe 09 August 2017, 18:25

Minte de om fara valori in viata: compara un joc (fotbalul) cu ceva mult mai important (familia). Oare pe ce loc e celalalt joc preferat al lui? Ma refer la primul ca importanta, adica pariurile?

Corect.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 August 2017, 18:25

Minte de om fara valori in viata: compara un joc (fotbalul) cu ceva mult mai important (familia). Oare pe ce loc e celalalt joc preferat al lui? Ma refer la primul ca importanta, adica pariurile?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează