INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FENERBAHCE - KAYSERISPOR

Șumudică i-a șocat pe turci după revenirea formidabilă din deplasarea cu Fener: "Am o gaură în pantaloni" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 21:53

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a remizat pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-3. Echipa românului a deschis scorul, apoi a fost egalată și s-a văzut condusă cu 3-1. Kayseri a revenit pentru un egal în minutul 6 al prelungirilor.

VIDEO cu golurile

"Aș vrea să-i ferlicit pe jucători pentru că au revenit de la 1-3, nu s-au certat între ei, au fost încrezători. Am obținut un rezultat bun, meritam acest punct, cred că e unul dintre cele mai bune meciuri jucate de echipa mea până acum.

Îmi amintesc că am venit aici în urmă cu cinci ani cu Vaslui și am remizat, 1-1 (n.r. în august 2012, iar la retur s-au impus turcii cu 4-1). Acum mi-am distrus și pantalonii, mi s-au rupt când ne-am bucurat în prelungiri. Un jucător m-a împins, m-am rănit la genunchi și am și o gaură în pantaloni acum. Şi Mourinho se manifestă la fel când simte că echipa lui e dezavantajată. Eu am inima mai mare şi sunt vulcanic", a declarat Șumudică la finalul meciului.

Conform presei din Turcia, Șumudică și-a rupt pantalonii în momentul când jucătorul Shamil Chinasaz a sărit pe el după golul de 3-3 din minutul 90+6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  31 Octombrie 2017, 15:04

Las' ca-ti da patronul de-o mie do ori valoarea pantalonului rupt...

mere_acre
mere_acre  •  31 Octombrie 2017, 08:36

io credeam că-n curte bate vântu' !

corectu
corectu  •  31 Octombrie 2017, 07:44

Tot cu bulanul(scuzati)Sumi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează