INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică îi trage de urechi pe Negoiță și pe Miriuță: "Ce șanse să ai? Mai țin minte și acum cum m-a înțepat antrenorul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 11:26

Marius Șumudică crede că strategia lui Ionuț Negoiță este una falimentară și trimite săgeți către Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, proaspăt căzută în play-out, după 0-2 cu Astra.

...despre performanța reușită de Astra: "Felicitări lui Edi Iordănescu, Dani Coman și tuturor care sunt angrenați în proiectul de la Giurgiu. Au pierdut mulți jucători, au schimbat o generație. Au adus niște jucători noi, am o nouă filosofie și au reușit să termine în primii 6. Mă uit la toate meciurile, în limita timpului disponibil.

Din ce văd, nivelul campionatului a scăzut dramatic. Este într-o continuă scădere. Din moment ce doar FCSB își permite să dea bani pe jucători, nu ai cum să faci performanță. Poate și CFR a mai investit ceva".

...despre situația de la Dinamo: "Îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo. Dar tu când îți joci ultima șansă pentru play-off și vinzi unul dintre cei mai buni jucători, pe Nedelcearu, cu câteva zile înainte de meciul decisiv, ce șanse să mai ai? Dar nu îi fac eu strategia domnului Negoiță.

Îmi pare rău și de Miriuță, deși mai are el câteodată niște răutăți. Îmi aduc aminte de o declarație la adresa mea, când râdea de Astra că a fost eliminată de Genk. Îmi pare rău, dar trebuie să fim mai ponderați uneori când vorbim despre colegi. Fotbalul tot timpul te pălmuiește pentru ceea ce spui. Îmi pare rău pentru suporterii lui Dinamo. Play-off-ul nu are farmec fără ei".

...despre eliminarea celor de la FCSB: "Mi-a părut rău pentru Gigi că a fost eliminat de Lazio. Mi-a părut rău și pentru câțiva jucători dragi pe care îi am acolo. Ăsta ne este nivelul, trebuie să fim realiști. Ne-am îmbătat cu apă rece după manșa tur. A fost o minciună. La acel joc au avut doar 2, 3 titulari. Este o diferență uriașă între Italia și România", a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Vezi și: VIDEO + FOTO Pe asta nu o mai făcuse Șumudică » Imagini fabuloase de la meciul cu Kasimpașa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
titiduru22
titiduru22  •  25 Februarie 2018, 16:23

Ce vrea *** asta ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deva1
deva1  •  25 Februarie 2018, 16:07

antrenorului. "Dacă pierdeam, luam trenul spre Budapesta", spunea Miriuţă după meciul de infarct de la Chiajna, câştigat cu 4-3.

gametable08
gametable08  •  25 Februarie 2018, 14:18
Postat de tardelli pe 25 Februarie 2018, 13:06

Diferenta e uriasa la nivel de campionate.Ca nationala,Italia e o gluma proasta.Cel putin momentan dupa necalificarea la mondiale.

EXACT ESTE vorba de puterea de a investi.patronii italieni au bani si investesc zeci de milioane de euro pt un jucator,noi cand luam un jucator cu 2 mil ni se pare un transfer urias cand la ei nici ultima rezerva nu costa atat.asta e diferenta ,Nationala lor nu este departe de cea noastra si au scazut f f mult.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează