INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică, judecat în Turcia! Va sta departe de teren și va plăti o amendă de 3000 de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 18:09

Marius Șumudică a fost judecat astăzi de Comisia de Disciplină a federației din Turcia. A aflat că va sta în tribune un meci și va trebui să plătească o amendă de 3.000 de euro.

Antrenorul lui Kayserispor va urmări din tribune meciul cu Osmanlispor, de duminică, după ce a fost eliminat în meciul pierdut cu Akhisarspor, 0-1 în Cupa Turciei. Atunci, tehnicianul român s-a certat cu arbitrul partidei, invocând câteva greșeli pe care centralul le-ar fi făcut.

Trupa lui Șumudică trece printr-o perioadă grea, are un singur egal în ultimele 3 meciuri în Turcia și ocupă locul 6 în campionat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  03 Februarie 2018, 06:20

SE PUTEA CA ""*** SA NU-SI DEA IN ""PETEC!!!""

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  02 Februarie 2018, 20:16

In ROMainia era premiat de de toate site-urile de sport neocomuniste si laudat pentru ca este un luptator iar LPF ar fi inchis un ochi cu ingaduinta parinteasca la acest derapaj de golan ieftin.

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Februarie 2018, 19:35

BRAVO Șumudică. Un om care arată lumii întregi nu numai ce înseamnă să fii un antrenor foarte bun dar MAI ALES ce înseamnă să pui inimă.... suflet... PATOS în ceea ce faci. Lucruri pe care FCSB-iștii sămînțari , fanii de circumstanță , publicul jalnic de teatru precum cel cu comentariul jalnic de sub mine nu are cum să le înțeleagă. RESPECTR. Șumi... RESPECT Rapid și fanilor săi UNICI ăn România... Respect Giuleștiul (plus Crîngași , Grivița , Zona Gării de Nord , Bucureștii Noi , Pajura și Chitila). Toată suflarea fotbalistică din România așteaptă Rapidul acolo unde îi este locul adică ÎN FRUNTEA Ligii I.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close