INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică mai vrea un jucător important din Liga 1: "Cluburile negociază! Ar fi un om de bază"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 11:39

După ce i-a adus pe Silviu Lung jr. și pe Fernando Boldrin, Marius Șumudică încearcă să mai aducă un jucător din Liga 1.

Antrenorul celor de la Kayserispor a dezvăluit că are nevoie de un fundaș central, iar șefii echipei din Turcia negociază cu Astra pentru a-l aduce pe Cristi Săpunaru.

"Eu îl vreau pe Săpunaru și îl vor și turcii. Dar este greu de luat de la Astra. Am înțeles că se cer bani pe el. Și Săpunaru nu se încadrează în bugetul clubului pentru transferul unui fundaș.

Din ce am înțeles, i se oferă un salariu bun lui Săpunaru și un contract pe 2 ani. Eu vreau să pun la punct defensiva, iar Săpunaru ar fi un om de bază. Știu că se discută în continuare, sunt negocieri", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

"Nu a fost ușor să îi transfer pe Boldrin și Lung. Sunt doi jucători importanți, pe care îi cunosc foarte bine. Sunt mulțumit că i-am adus. Nu a fost ușor, dar cu eforturi s-au realizat transferurile. Ei doi erau pe lista lor. Eu nu am propus niciun jucător" Marius Șumudică

De-a lungul carierei, Săpunaru, 32 de ani, a jucat la FC Național, Rapid, Porto, Real Zaragoza, Elche și Pandurii. În acest sezon, căpitanul Astrei a jucat 49 de meciuri și a marcat 10 goluri.

1.000.000 €este cota lui Săpunaru, potrivit transfermarkt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  21 Iunie 2017, 12:01

În alea 10 goluri intră și cele două autogoluri din meciurile cu FC Omenia Hagi ?

147687542408495
Viorel Stelistul  •  21 Iunie 2017, 11:58

Asta este mitocanie si talharie!!! Cum sa-i furi golgeterul regelui cooperativei din Ovidiu!!! Cum se descurca antrenorul fara palmares, Hagi, fara Sapunaru in preliminariile CL, dupa ce in play-off, Sapunaru a fost cel mai bun jucator al Viitorului!!! Este clar un complot impotriva regelui si Hagi ar trebui sa mearga la TAS sa blocheze transferul, asa cum disperat incearca sa amane judecarea cazului atribuirii neregulamentare a titlului, de catre cardasia haiduceasca FRF-LPF-curtea regelui!!! O gloata de nevrednici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close