INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Şumudică, mesaj lămuritor despre cazul Denis Alibec: "Vreau să mai aduc maximum 2 jucători"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 22:36

Marius Şumudică a vorbit despre zvonurile apărute în legătură transferul lui Denis Alibec la Kayserispor şi despre performanţa extrordinară reuşită în Turcia. 

...despre situaţia lui Alibec: "Eu cred că nu se poate realiza transferul lui Alibec. Preţurile care se discută în România sunt prea mari. E o prostie. Eu între tur şi retur nu prea fac transferuri. Nu am mai vorbit cu Alibec de 2 luni de zile. Am rămas stupefiat şi de declaraţiile patronului. Nişte tâmpenii de nu-mi venea să cred ce citeam. Nu am vorbit cu Denis, nu mă interesează ce se întâmplă acolo. După meciul cu Voluntari m-a rugat patronul să discut cu Alibec. Nu cred oricum că ar renunţa la el pentru două milioane de euro.

Eu nu am mai vorbit cu ei din respect. Pentru Nicolae Dică mai ales, că spunea despre presiune. Întreba ce am cu el. E un coleg de breaslă şi îi doresc să aibă performanţă. Nu mă interesează această echipă. Vreau să mai aduc maxim 2 jucători, dar nu români".

...despre performanţa din Turcia: "E un campionat greu, mă şi mir de rezultatele pe care le facem. Avem 17 jucători noi, cu maxim 1,5 milioane cheltuite. Ceilalţi cheltuie sute de milioane. E greu să te infiltrezi. Sunt echipe mari în faţă. Noi am apărut de nicăieri, toată lumea e mirată. Ultimul joc l-am câştigat fără drept de apel. Boldrin a intrat în minutul 10 şi a făcut unul dintre cele mai bune jocuri. Acolo e cel mai prost gazon din Turcia. Joacă 3 echipe pe acelaşi stadion. Preşedintele Erdogan a făcut peste 15 stadioane cu capacităţi de peste 40.000 de locuri. Se investeşte mult", declarat Şumudică la TV Digi Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1748577981833661
Sabau Ioan  •  19 Decembrie 2017, 15:10

Eu cred ca Sumudica este un sarlatan sau un parvenit din mahalaua Bucurestilor. Sigur ca debilul de Alibec actioneaza la indicatiile lui

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  19 Decembrie 2017, 10:57

@ fc_porcaria_fcsb - Lasa-ma sa ghicesc, esti unul dintre membrii asa-zisei galerii peluzarii sud care nu mai primeste bani de la becali si uraste echipa din motivul asta. Esti patetic, supporter doar pe bani!

289314878161625
Barbu Constantin  •  19 Decembrie 2017, 07:05

alibec este inca o teapa adunata la numarul mare luat de becali.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează