INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Șumudică, number one » Kayserispor e lider detașat în Turcia la un capitol + reacție EXCLUSIVĂ după victoria de azi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 18:56

Kayserispor a obținut prima victorie în 2018, după ce-a învins cu 1-0 pe Osmanlispor în deplasare, golul fiind marcat din penalty al lui Deniz Turuc.

Marius Șumudică a fost suspendat pentru această etapă, fiind doar spectator. Pe teren, au fost integraliști Silviu Lung junior și Cristi Săpunaru, în timp ce Ricki Boldrin a intrat pe parcurs, William De Amorim fiind doar rezervă.

"Sunt mândru de această victorie a jucătorilor mei și sper să continuăm pe acest drum. Nu e puțin lucru să fii echipa cu cele mai multe puncte în deplasare. Contează enorm și pentru moralul băieților mei. Vom lupta în continuare. Suntem pe locul 5, în coasta marilor puteri ale Turciei și cred că vom pune tuturor mari probleme pe mai departe. Vrem să rămânem acolo sus, iar băieții arată că sunt o forță", a comentat Șumudică pentru GSP.RO.

Cu acest succes de la prânz, Kayserispor a strâns 34 de puncte și e echipa cu cele mai multe puncte în deplasare, 18 la număr, strânse în Super Liga turcă. 

Kayseri a obținut prima victorie în campionat în acest an după un eșec cu Galatasaray (1-3), la care au contribuit și arbitrii, plus o remiză la Izmir cu Goztepe (1-1). Urmează returul cu Akhisarspor (0-1) pentru un loc în semifinalele Cupei, după care etapa cu Sivasspor, unde tocmai s-a transferat Robinho.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
344018929370831
Adrian Nistor  •  04 Februarie 2018, 21:28
Postat de Marcel Popa pe 04 Februarie 2018, 19:34

atata o frecati cu sumudica de zici ca se ia cu becali la intrecere.inca nu a facut nimic la turci antreneaza o echipa cu k si atata.locul 4 sau 3 daca il ia este ceva pentru el dar este putin.fotbal adevarat si antrenori adevarati sant in vest.aici castiga un ban si atat.daca lucescu nu a ajuns in vest la cluburi mari nu o sa ajunga nici sumudica.la turci este ca la arabi.

tu de ce nu comentezi pe alte meleaguri si iti dai cu presupusul pe aici ? esti cel mai tare din familie,de pe scara,din bloc? mai plimba ursul

undergrant
undergrant  •  04 Februarie 2018, 21:09
Postat de Ady Oster pe 04 Februarie 2018, 20:43

Turcia peste Portugalia si Belgia? Dream on!

Adalbert, acum cand scrii despre visat, tu esti treaz?! Fiindca asta ar fi o raritate, nu-i asa?!

894347060631419
Ady Oster  •  04 Februarie 2018, 20:43
Postat de undergrant pe 04 Februarie 2018, 20:10

Sumudica este un conational care are niste rezultate remarcabile in cariera... Iar Turcia fotbalistica este peste Austria, Belgia, Suedia, Danemarca, Irlanda, Scotia sau Portugalia... De ce sa-l denigram, de ce sa-l luam la caterinca?! Ce ne-a facut de trebuie sa fie tratat in comentarii ca un infractor care ne strica "Feng-Shui"-ul de cate ori auzim de el?! La fel este tratata si Simona Halep... Este inexiplicabil in afara patologicului.

Turcia peste Portugalia si Belgia? Dream on!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează