INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică și-a făcut praf jucătorii după eșecul drastic: "E jenant, dar nu vreau să dau nume"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 20:13

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, și-a criticat aspru jucătroii după o nouă înfrângere umilitoare suferită de echipa sa, 0-4 pe terenul lui Trabzonspor.

"E jenant să luăm nouă goluri în mai puţin de o săptămână. Dar cred că am făcut o primă repriză bună, până la primul gol primit nu ne-am mişcat rău. Apoi, am căzut, a trebuit să schimb şi sistemul.

Am luat trei goluri în mai puţin de 15 minute, parcă eram la antrenament. Ce puteam să fac? Eu am pregătit bine meciul, aţi văzut ce am jucat în prima repriză, nu? Am fost oare un profesor aşa rău la pauză? Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu vreau să dau nume.

Nu vorbesc niciodată de rău de jucători, cu ei am urcat atât de sus în clasament. Dar trecem printr-o perioadă mai grea, iar ei ar trebui să vorbească pe teren. Nu eu, la conferinţe", a declarat Șumudică la conferința de presă de după meci.

Kayserispor e pe 7 în Turcia, cu 41 de puncte, și trece printr-o formă dezastruoasă: are patru înfrângeri în ultimele 5 meciuri din campionat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
126791918017681
Danezul Gramada  •  09 Aprilie 2018, 08:44

Săracul circar, el e profesor bun, elevii nu-l ascultă, dar nu dă nume. El e bun, sa autopropus la Steaua dar trebuie să mai aștepte 15 ani că atât mai are cel ce spală echipamentele la Steaua până iese la pensie. La turci nu tine cu vrăjeală, dat din gură aiurea și alergat pe pista ca nebunul. Și Miriuta alerga așa și uite ce a pățit. Urmezi tu circarule să-ți dea un șut în cur turcii.

andrei.f
andrei.f  •  08 Aprilie 2018, 12:17

Conform radio Erevan, de fapt, publicul turc nu este la picioarele baragladinii, ci, urmează să-i dea un picior în cur !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Aprilie 2018, 09:40

...omul a pregatit excelent meciul ...asa este ...ca si Cascheta cu Albania...ce vina au ei ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează