INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Sunt probleme cu transferul lui Stanciu la Sparta Praga » Președintele cehilor a făcut anunțul și s-ar putea reorienta spre alt fotbalist

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 17:21

Nicolae Stanciu (24 de ani) își dorește să încheie coșmarul de la Anderlecht și s-a înțeles cu Sparta Praga, însă cluburile n-au ajuns încă la un acord.

Belgienii și-ar dori să primească 5 milioane de euro plus alte 3,2 milioane de euro din bonusuri, însă cei de la Sparta pot plăti în acest moment doar 4 milioane și alte bonusuri.

Adam Kotalik, președintele celor de la Sparta, a recunoscut că sunt probleme în realizarea transferului: " Anderlecht nu a acceptat oferta noastră".

Cehii vor să fie acoperiți și au găsit deja o soluție pentru înlocuirea lui Stanciu pe postul de mijlocaș ofensiv. Site-ul voetbalnieuws.be scrie că fotbalistul de 27 de ani Guelor Kanga, de la Steaua Roșie Belgrad, poate veni în locul lui Stanciu: "Lipsa unei în înţelegeri concrete i-a determinat pe cei de la Sparta Praga să caute alternative. Guelor Kanga e o variantă".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ss.lazio
ss.lazio  •  15 Ianuarie 2018, 08:36

Il vrei inapoi la fc fcsb?

xnread
xnread  •  14 Ianuarie 2018, 21:37

Bună seara. Ieri și alaltăieri am citat din presă belgiană (flamandă) - inclusiv ,, Nieuwsblad '' si ,,Voetbalnieuws'' idem tv (2 canale - ,, VTM '' & TV2 Canvas - Sporza) în care se afirma că nu e sigur transferul jucătorului român dacă formațiile nu ajung la un acord, această însemnând, o recuperare a unei părți importante a investiției.:)

dubluv
dubluv  •  14 Ianuarie 2018, 20:40

GSP, voi ati spus ca e realizat 99%. Pai faptul ca Anderlecht nu a acceptat oferta cehilor nu prea e de 1%.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close