INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Superîntâmplare povestită de Ogăraru cu Luis Suarez: "Toți am râs când ne-a spus asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 21:05

George Ogăraru a vorbit despre perioada de la Ajax, când l-a avut coleg pe Luis Suarez. Fotbalistul care acum are 30 de ani a fost vândut după doar 3 ani de Ajax la Liverpool, care l-a dat apoi la Barcelona pentru 82 de milioane de euro. 

"În momentul de față, Luis Suarez este cel mai important nume alături de care am jucat. La un moment dat a fost Wesley Sneijder, înainte Davids și Jaap Stam. Din primele discuții cu Suarez la Ajax am înțeles de la el că vrea să meargă la Barcelona. Toți am râs, deoarece el venea de la Groningen.

Vârful nostru de atac era Huntelaar și noi i-am spus «Prietene, prima dată trebuie să joci aici titular,  pentru că Huntelaar a marcat cu un sezon înainte 34 de goluri».

După șase luni am zis ne-am dat seama că va putea merge direct la Barcelona, atât de bun era. La antrenamente în fiecare zi era 100%, avea calitate în teren, cum simțea spațiile, poarta, golul...", a spus George Ogăraru la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează