INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Suporterii Fiorentinei nu-l mai vor pe Tătăruşanu: "E mediocru. Mai bine să rămână în România"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 19:59

Ciprian Tătăruşanu (30 de ani) n-a făcut un Campionat European prea bun în poarta naţionalei României, iar asta poate avea repercusiuni la echipa de club.

Suporterii Fiorentinei nu-l mai vor pe goalkeeper-ul român, acesta fiind criticat în ediţia video a Gazzetta TV, anunţă Mediafax.

"Mie nu mi-a plăcut niciodată Tătăruşanu, nu e un lider aşa cum era Neto. Ar fi timpul să schimbăm portarul", spune un suporter.

"România a primit trei goluri din cauza lui la Euro 2016. Nu ştie să iasă pe centrări, ceea ce este o mare problemă. Fiorentina trebuie să opteze pentru un alt portar", a adăugat un alt fan al Fiorentinei

Alţi suporteri au fost şi mai duri cu Tătăruşanu: "E un portar mediocru. Ar fi mai bine să rămână în România, după ce a făcut la Euro. Conducătorii Fiorentinei trebuie să aducă alt portar".

Au existat totuşi şi susţinători pentru Ciprian Tătăruşanu: "Nu e el de vină, la Fiorentina trebuie schimbaţi jucătorii de câmp".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Iunie 2016, 07:34

Asa e, e un portar mediocru. Mediocru nu inseamna insa slab, cum multa lume are senzatia, ci mediu, asa si-asa. Are deseori interventii salutare dar greseste, nu mult, insa suficient pentru a iesi in evidenta. Si intr-o echipa impotenta ofensiv, ca nationala Romaniei, o singura gafa pe meci e suficienta. Altii au noroc sa aiba altfel de atacanti. In preliminarii, totusi, (si) datorita lui Tatarusanu am terminat neinvinsi. E drept, au fost adversari de mai mic calibru decat la turneul final, dar totusi... Insa, pe ansamblu, sunt de acord cu afirmatia ca Tatarusanu e mediocru. Ideea ca altii ar fi mai potriviti e insa discutabila. Pantilimon a avut un transfer de senzatie la City dar dupa aceea cariera lui a avut o panta descendenta (nu insist). Iar Lung jr., desi a avut ca si coechipieri cea mai buna echipa din Liga 1, a fost liderul unei aparari aflata abia pe locul 8 (din 14) in clasamentul celor mai bune aparari din campionat, ceea ce e cam putin. E foarte greu de spus ca Astra a castigat titlul datorita portarului in conditiile acestea - nu stiu ce facea fara un atac excelent. Sa zicem ca in meciurile mai usoare care urmeaza in preliminarii sau in amicale ar trebui incercati si acestia.

piet
piet  •  29 Iunie 2016, 10:34

sunt ceva mai in varsta si de la raducanu si adamache stiu toti portarii pe care i-a avut romania .pot confirma cu mana pe inima ca cel mai slab portar din aceasta perioada e tatarusanu. dealtfel as vrea s-a va informez ca cel mai bun fotbalist roman (REGELE) a fost Dobrin .

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Iunie 2016, 05:11

Meserias articol... Trei pareri contra si una pro sunt suficiente pentru anonimul gazetar GSP sa titreze: ”Suporterii Fiorentinei nu-l mai vor pe goalkeeper-ul român”. Suficient pentru a-i inviora pe boromanii de serviciu... Portar mediocru? Probabil de aceea e titular la Fiorentina, unde evolutia i-a adus titlul de cel mai bun fotbalist roman al anului 2015... La EURO, singura greseala a fost cea din meciul cu Albania, s-au uitat interventiile care au facut ca Franta sa invinga doar cu 2-1, iar Elvetia sa nu ne bata. Un atacant poate sa rateze de zece ori, daca inscrie un gol devine erou national. La portari e invers, pot sa apere senzational, dar e suficient sa gafeze o singura data. Cam cum a patit-o De Gea cu italienii... Moment prielnic pentru ”conasii boieri” ai forumurilor, gata sa sara la gatul oricui nu le e pe plac din cauza apartenentei la un anumit club... Daca Tatarusanu va pleca de la Fiorentina nu stiu, dar pretul fixat de club e... 7-8 milioane de euro. Cam mult pentru un portar mediocru, nu?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează