INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Surpriză! Decizie de ultimă oră luată de Napoli în privința lui Chiricheș: "Cei de acolo mi-au spus asta"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 17:23

Cosmin Contra l-a urmărit pe Vlad Chiricheș la meciul dintre Napoli și Șahtior, scor 3-0, din grupele Ligii Campionilor și a dezvăluit, în premieră, că fundașul a primit o ofertă de prelungire a contractului cu italienii.

"Vlad e foarte bine văzut acolo. Chiar mi-au spus că sunt în negocieri să-i prelungească înțelegerea pe încă 5 ani. El are și alte oferte, dar cei de la Napoli sunt foarte mulțumiți de el.

Când am fost acum la meciul cu Șahtior l-am văzut pe Vlad că a fost foarte concentrat, a jucat foarte bine. N-a avut niciun moment de relaxare, a jucat simplu 90 de minute. Chiar i-am zis că dacă va juca așa mereu voi veni la fiecare meci să-l văd", a declarat Contra la TV Telekom Sport.

4 meciuri
a jucat Vlad Chiricheș în acest sezon de Serie A pentru Napoli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mircea_deca
mircea_deca  •  26 Noiembrie 2017, 13:59

contra............o bata..............................

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Noiembrie 2017, 21:51
Postat de gametable08 pe 25 Noiembrie 2017, 17:51

4 meciuri a jucat Vlad Chiricheș în acest sezon de Serie A pentru Fiorentina =))) bine domnule jurnalist :)) cine v-a angajat? :))

negoita probabil

blatistu49
blatistu49  •  25 Noiembrie 2017, 21:44

e un banc

Vezi toate comentariile (6)
Comentează