INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Surpriză după ce Anderlecht a scos-o pe Zenit din Europa! Lucescu e cu ochii pe Stanciu și Chipciu: "Ar face față"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 09:42

Mircea Lucescu a vorbit în premieră despre transferurile lui Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu la Zenit. Tehnicianul român e convins că ambii ar face față, doar că limita de jucători străini din Rusia îl oprește în încercarea de a-i aduce. 

"Stanciu ar fi făcut față cu siguranță. Poate și Chipciu. Aici nu se pune problema, pentru că toți atacanții de la Zenit sunt atacanții naționalei Rusiei.

Cu limita de jucători străini, e foarte greu să introduci în echipă jucători străini.

Cu revenirea lui Danny, trebuie să găsesc soluții pentru a avea și jucători străini în atac”, a declarat Mircea Lucescu, pentru TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Februarie 2017, 11:06

Vai, nea Mircea, da` matale nu citesti ce se scrie pe-aici? Ai afla ca astia doi nu fac doi bani! Orienteaza-te spre Steliano, Hanca, Patrick, Nedelcearu. A, si sa nu uiti de Vali Costache...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează