INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Tamaș se felicită pentru transferul din Israel, în ciuda clauzei din contract: "Mă bucur că am ales așa"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 09:45

Gabriel Tamaș se declară mulțumit de transferul în Israel, la Hapoel Haifa, în ciuda faptului că are în contract o "clauză antibăutură", prin care oficialii israelieni s-au asigurat că nu va fi implicat în scandaluri.

"Campionatul din Israel este unul bun, sunt jucători de calitate și mă bucur că am ales să joc în această țară. Avem o echipă bună și din acest motiv suntem unde suntem în clasament. A fost o alegere bună să vin să joc în Israel", a spus Tamaș într-o publicație locală, citat de ziare.com.

Tamaș a semnat un contract valabil pentru un sezon cu israelienii și are o clauză care stipulează că fundașul central va fi dat afară de club în cazul în care va avea escapade.

Până acum, Tamaș a fost integralist în cinci dintre cele șase meciuri jucate de Hapoel Haifa în startul sezonului, iar echipa sa este încă neînvinsă, ocupând primul loc în campionatul Israelului.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mere_acre
mere_acre  •  02 Octombrie 2017, 17:04

go for it !

ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 11:21

Oare bea pe ascuns? Dar cu limita? Bravo lui daca s-ar fi lasat de tot de practica asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează