INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Targetul lui Marius Șumudică pentru turul de campionat de la Kayserispor: "Asta ne dorim"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 18:18

Marius Șumudică a vorbit despre experiența din Turcia, unde o pregătește pe Kayserispor. E convins că în acest moment este apreciat și pentru că are rezultate, însă situația s-ar putea schimbat destul de repede. Și-a stabilit un target, deși nu are un obiectiv trasat de conducere. 

"De vreo trei zile m-am întors în țară, miercuri plec înapoi. Sunt apreciat în Turcia, asta pentru că am rezultate. Se trece repede de la agonie la extaz. Suntem pe un trend ascendent, nu mă așteptam. Sunt mândru de jucătorii pe care îi antrenez și ne dorim 20 de puncte în tur. Este targetul meu.

Nu mi s-a stabilit niciun obiectiv, doar vrem să aducem lumea la stadion și să jucăm un fotbal plăcut. Contează mult relația cu jucătorii. Mă ajută mult faptul că știu portugheză.

Turcia e o țară care respectă mult fotbalul și chiar mă face să mă simt antrenor. Mi-am dorit mult să ajung aici și m-am făcut rapid plăcut. Sunt mândru de asta, pentru că Turcia e, pentru mine, al 5-lea campionat din Europa", a zis Șumudică la Sport Total FM.

Kayserispor este pe locul 3 în Turcia după 7 etape, cu 14 puncte. E la egalitate cu Beșiktaș, care e pe 2 și cu 5 puncte în spatele lui Galatasaray. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează