Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 18:57

Doliu în familia fostului antrenor al celor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf. Acesta a aflat în această dimineață că tatăl acestuia, Harry, a încetat din viață la 70 de ani, după o luptă grea cu boala. »

În 2015, părintele lui Reghecampf a suferit un atac cerebral, care i-a paralizat aproape tot corpul, iar din acel moment a stat mai mult internat prin spitale sau acasă. Starea acestuia de sănătate era una precară, șubrezită și de diabet. 

Tehnicianul și-a anunțat colaboratorii și jucătorii în această dimineață de vestea tristă pe care a primit-o de acasă și a plecat deja din Emiratale Arabe Unite spre România. Din primele informații, înmormântarea va avea loc pe 27 martie, apoi Reghecampf de va întoarce la Abu Dhabi pentru a fi pe bancă la finala Cupei Ligii Emiratelor Arabe Unite.

Liga Profesionistă de Fotbal din Emiratele Arabe a postat un mesaj de condoleanțe pentru tehnicianul lui Al Wahda, pe toate rețelele de socializare ale forului sportiv.

 dzijh ow0aat rh.jpg large

Harry Reghecampf a iubit fotbalul.  "Aveam 9-10 ani când împreună cu Harry încingeam miuţe în parcarea din faţa clopotniţei Mitropoliei. Vara ne apuca 10 seara bătând o minge de cârpă şi având grijă să nu ne calce cele trei maşini ale oraşului, Salvarea, cisterna cu lapte şi Miliţia. Mai veneau mamele cu câte o jordie după noi, să ne «convingă» să mergem la culcare. Doamna Reghecampf, bunica lui Laur, era cumsecade, iar Harry, care era cel mai mic din grup, şi ca înălţime, şi ca vârstă, încerca să o înduplece să nu ne «spargă» meciul", povestea Mihai Piatră, unul dintre prietenii lui Harry pentru Libertatea.

Despre fiul său, Harry avea numai cuvinte de laudă.  "Domnule, eu am avut trei visuri în viaţă: să am un băiat, să joace fotbal la Steaua şi să ajungă antrenor la această echipă. Toate mi s-au îndeplinit, mă pot duce liniştit! Am cinstit toţi vecinii când am aflat vestea că a preluat Steaua ca antrenor. Vreo trei zile am plâns de fericire!", spunea acesta pentru sursa citată

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion