INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NANTES - LYON 0-0

Tătărușanu, ales omul meciului » ”Stăpânul spațiului aerian! PSG va plăti 50 de milioane pe el, plus un jucător”

foto: fcnantes.com +2   FOTO
foto: fcnantes.com

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 10:15

Ciprian Tătărușanu a închis iar poarta lui Nantes. ”Românul a fost decisiv, a excelat pe linia porții”, a scris cotidianul lyonez Le Progres. ”Mereu prezent”, a completat ”Ouest France”.

Pe 14 august, după debutul uluitor al lui Tătărușanu cu Marseille, L'Équipe comenta: "Albatrosul a ajuns pe malul Atlanticului. Nouă parade, dintre care șase în prima repriză. Un record în ultimele zece sezoane la premiera unui goalkeeper în Ligue 1". Și intra direct în echipa etapei.

7a fost nota primită de Tătărușanu în L'Équipe, cea mai mare de la Nantes; doar Fekir ( Lyon) a mai primit 7

Sâmbătă, două săptămâni mai târziu, "tricolorul" și-a păstrat poarta neatinsă cu Lyon, a doua oară la rând. Fiind ales din nou omul meciului, și de L'Équipe, și de Le Progres. Cotidianul lyonez a titrat: "Românul a fost decisiv. A excelat pe linia porții". Mingea deviată lui Traoré, chiar în startul partidei, e de păstrat ca amintire. Reflex la firul ierbii, a împins balonul cu vârful degetelor în corner.

"Ouest France", jurnal local, a mai evidențiat ceva: "A fost stăpânul spațiului aerian. Tătărușanu e mereu prezent când Nantes are nevoie de el". În timp ce site-ul WinamaxSport a încheiat cu o glumă: "PSG va plăti 50 de milioane pe el, plus un jucător". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează