INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Tătărușanu e cel mai bun din Ligue 1! Mult înaintea goalkeeperilor de la PSG, Marseille, Lyon și Monaco

Articol de - Publicat marti, 29 august 2017 12:16

Numărul 1 de la Nantes are 7 media notelor după patru etape, e primul în clasamentul L'Équipe. Și e favorit să câștige premiul de fotbalistul lunii august la "canari".

Privit cu scepticism la început de fanii lui Nantes, Ciprian Tătărușanu i-a convins imediat de valoarea lui. I-a făcut să-i scandeze numele pe La Beaujoire. În numai trei meciuri jucate în primele patru etape, portarul cumpărat cu 2,5 milioane de euro de la Fiorentina a devenit cel mai bun om al lui Ranieri la galben-verzi. Și nu doar atât.

În acest start de sezon, "tricolorul" este goalkeeperul numărul 1 în campionatul francez, media notelor sale fiind 7 în clasamentul realizat de L'Équipe. Mult înaintea unor rivali aflați la cluburi importante din Hexagon. Dintre aceștia, doar Anthony Lopes, de la Lyon, are 6, următoarea medie după cea a lui Tătărușanu. Ceilalți trei au 5,5: Areola (PSG), Subasici (Monaco) și Mandanda (Marseille).

În același timp, portarul în vârstă de 31 de ani are șanse mari să câștige întâiul premiu de fotbalistul lunii la Nantes. "Decisiv de mai multe ori, românul a impresionat cu parade de clasă împotriva lui Marseille", e caracterizat pe site-ul "canarilor". August a fost luna lui.

8
a fost nota primită de Tătărușanu cu Marseille (0-1), cea mai mare în Ligue 1; a mai luat 6 cu Troyes (1-0) și 7 cu Lyon (0-0)

4.000.000 €este cota lui Tătărușanu, potrivit transfermarkt.de; Lopes - 14, Areola - 10, Mandanda - 8, Subasici - 5

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sibelius
sibelius  •  29 August 2017, 13:03

"4.000.000 € a fost nota primită de Tătărușanu cu Marseille (0-1), cea mai mare în Ligue 1; a mai luat 6 cu Troyes (1-0) și 7 cu Lyon (0-0)" exagerati Tatarusanu e portar de moral.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează