INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Tătărușanu e lăudat de Mutu în Italia: "Doar Buffon e mai bun decît el în Serie A"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 18:01

Adrian Mutu, atacantul lui ASA Tg. Mureș, l-a lăudat pe portarul Fiorentinei, Ciprian Tătărușanu, în presa din Italia.

Fotbalistul român care a jucat în Italia pentru Inter, Verona, Parma, Juventus și Fiorentina, a fost întrebat de jurnaliștii din "Cizmă" cine este mai bun dintre Tătărușanu și Handanovici, portarul lui Inter.

"«Tătă» e mai bun! E un mare portar. A jucat în Liga Campionilor, e portarul naţionalei mele, iar Fiorentina este asigurată pe acel post mulţi ani. În Italia, doar Buffon e peste el. Pe locul 3 îl pun pe Handanovici", a declarat Mutu pentru Gazzetta World.

"Nici măcar la mine în ţară nu am fost iubit ca la Florenţa. A fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea" Adrian Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Februarie 2016, 23:10

Mutu o sa intre la parnaie ...

submarina
submarina  •  13 Februarie 2016, 21:29

Tatarusanu probabil nu e cel mai bun din Serie A, dar cu siguranta e peste actualul Bufon.

para.para
para.para  •  13 Februarie 2016, 18:53

Total gresit. In Italia cea mai mare legenda este rezerva rezervelor de pe banca de rezerve, inegalabilul Lobont. Dar pentru ca n-a trecut pe la combinatia de litere fcsp-gsp, nu are atata publicitate in romanika, cea mai saraca tara de pe planeta asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează