INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Tătărușanu lăudat de un superportar din istoria lui Juve: ”E printre cei mai buni din Serie A”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 09:29

Stefano Tacconi, fostul portar al lui Juventus, a vorbit despre prestațiile lui Ciprian Tătărușanu, goalkeeper-ul celor de la Fiorentina. Tacconi, 58 de ani, a jucat nouă ani pentru torinezi (1983-92), perioadă în care a câștigat opt trofee, cinci dintre ele fiind cupe europene.

"Îl știu pe Tătărușanu, apără meci de meci poarta Fiorentinei și o face foarte bine. Dă siguranță echipei. Este unul dintre cei mai buni portari din Serie A, dovadă că este titular la o echipă cu pretenții din Italia. În opinia mea, la ora actuală, cel mai bun portar al lumii rămâne Buffon", a spus Tacconi, conform frf.ro.

...despre grupa României la Euro: "Franța este, de departe, favorită. Este echipa gazdă și are prima șansă. România are șanse să meargă mai departe, chiar dacă este o grupă echilibrată, va fi interesantă lupta cu Elveția și Albania"

Tacconi a fost la Iași în aceste zile, unde s-a reîntâlnit cu fostul său coleg de la Juventus, Nicolo Napoli, antrenorul lui CSMS.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  24 Februarie 2016, 12:06

Iar baga ghesepeul fecesepist indobitociri zilnice si cu buna stiinta. Il promoveaza pe Tatarusanu ca doar se apropie Euro. A facut si ghesepeul fecesepist un copy-paste de pe site-ul FRF unde, stupoare, nu se pomeneste despre nici o sursa.

vladutz13
vladutz13  •  24 Februarie 2016, 10:27

Astea sunt asa, declaratii politicoase. Adevarul este ca Tatarusanu a aparat constant binisor, fara sa faca gafe. E si asta un lucru important la un portar mare, dar nu e suficient. Deocamdata nu l-am vazut sa aiba si interventii spectaculoase cum avea la Steaua... nu stiu de ce, poate este si o problema de adaptare. Este foarte important ca e titular... la Euro trebuie un om care sa fi aparat constant, pt ca altfel la portarii care fac tusa apar gafe aproape intotdeauna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează