INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PERFORMANȚĂ

Tătăruşanu, peste De Gea şi Ter Stegen » Goalkeeperul-surpriză care domină topul în primele 5 ligi din Europa

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 14:27

Venit în vară la Nantes, Ciprian Tătăruşanu, 30 de ani, este într-o formă perfectă şi impresionează în Ligue 1.

Portarul român a făcut mai multe meciuri foarte bune şi s-a făcut remarcat. Într-un top făcut de The Sun, Tătăruşanu este al doilea în topul celor mai buni portari în acest sezon, din primele 5 campionate ale Europei.

Tătăruşanu a avut un procentaj al paradelor de 91,3% şi a avut 21 de intervenţii salvatoare. Românul este peste portari mai consacraţi, ca De Gea, 88,2%, Marc Andre Ter Stegen, 85,7%, şi Jan Oblak, 83,3%.

Cel mai bun procentaj îl are Nick Pope, portarul de 25 de ani al lui Burnley. Acesta a salvat 94,4% dintre ocaziile adversarilor.

 top

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  05 Octombrie 2017, 17:00

Las' că-l vedem noi la Copenhaga cât de grozav e... Că la tot soiu' de statistici suntem campioni mondiali, mai greu când eşti pe teren în compania unor echipe cât de cât serioase şi ai nevoie de rezultate.

turbozero
turbozero  •  05 Octombrie 2017, 15:11

si anul trecut a fost intre primii portari avand printre cele mai multe meciuri fara gol primit.. de mentionat ca Tatarusanu are cu aprox 20% mai multe parade ca locul 1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează