INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Tătăruşanu pierde teren » Montella: "N-am avut vreodată îndoieli în privinţa lui Neto"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 11:07

Fiorentina a bătut în ultima etapă pe terenul lui Internazionale Milano, scor 1-0, şi ocupă poziţia a cincea în Serie A, ultimul loc de cupe europene.

Ciprian Tătăruşanu nu a fost nici măcar în lot din cauza unei accidentări, însă înlocuitorul său între buturile violeţilor, Neto, a făcut o partidă remarcabilă în care a reuşit în mai multe rînduri să-şi salveze echipa. Salah a marcat singurul gol al partidei, în minutul 55.

Neto va părăsi echipa la sfîrşitul sezonului, dar după meci antrenorul Fiorentinei, Vicenzo Montella, a oferit o declaraţie interpretabilă prin care a lăsat de înţeles că-l poate folosi pe portarul brazilian şi după ce Tătăruşanu va fi apt din nou.

"N-am avut vreodată îndoieli în privinţa lui Neto. Clubul poate prefera anumite abordări ale unei situaţii, dar eu voi decide, aşa este profesionist", a spus Montella pentru Gazzetta dello Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
addumi
addumi  •  03 Martie 2015, 21:56

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] Comentariul tău...

plischi
plischi  •  03 Martie 2015, 18:47
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Martie 2015, 11:17

Tatarusinea ,...nici rezerva nu merita ...

tot scarbosi ramanetzi! si eu am strigat aseara pe giulesti nu e steaua, dar una-i una si-alta-i alta.

dakesis
dakesis  •  03 Martie 2015, 14:13

adica il scoate din echipa unul care e deja plecat... Mai rar asa ceva. Nici macar la Steluta nu se face asta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează