INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Telenovela plecării lui Stanciu de la Anderlecht se apropie de final: "Săptămâna asta poate semna cu altă echipă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 21:43

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, susține că în această săptămână se poate finaliza transferul jucătorului său de la Anderlecht la Sparta Praga.

" Sparta Praga îl dorește foarte tare. E foarte important să mergi la o echipă care te dorește. E bine când antrenorul vorbește cu tine, când te folosește pe postul pe care joci. Am noroc cu Nicușor că e un caracter foarte puternic. În acest moment există negocieri între cluburi. Eu n-am intervenit.

Campionatul Cehiei e de aceeași valoare cu cel al României. Ne-am pus problema plecării lui când am văzut că joacă tot mai puțin. Stramaccioni (n.r. antrenorul de la Sparta) îl vrea. Îmi doresc ca în această săptămână să se finalizeze transferul, pentru că încep pregătirile", a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Ianuarie 2018, 09:44

Campionatul Cehiei e de aceeasi valoare cu cel al Romaniei. Pai atunci de ce nu vine acasa? De ce tot insistati cu transferurile si supraevaluarile jucatorilor pe care-i nenorociti? Pai de unde ati trai ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează