INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Torje a dezvăluit toate detaliile transferului de la Timișoara la Dinamo: "Doar atât am câștigat în patru ani de zile!"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 09:39

Gabriel Torje a oferit detalii despre transferul său de la Poli Timișoara la Dinamo și dezvăluie care a fost salariul pe care l-a câștigat în primii săi ani din "Ștefan cel Mare".

Mijlocașul a fost transferat de "câini" în 2008, pentru două milioane de euro și susține că în primele patru sezoane a avut un salariu de 8.000 de dolari pe lună, aproximativ 100.000 pe an, în condițiile în care alți jucători câștigau sute de mii de dolari chiar dacă erau și rezerve.

"Eu la Timişoara când am plecat aveam 10.000 de euro salariu şi am ajuns la Dinamo. S-a vorbit foarte mult şi s- au vehiculat în presă multe sume, însă eu am avut 4 ani de zile 8.333 de dolari! Atât am avut la Dinamo 4 ani de zile!

O perioadă în care la Dinamo erau jucători care aveau 400-500 de mii salariu şi veneau jucători şi luau 500.000 - 600.000 la semnatură.

Se vorbea atunci de 350.000 de euro suma de transfer, însă când am ajuns la Arad am vazut 2 milioane de euro ... atât se plătea şi atunci am înţeles de ce trebuia să plec. Şi în următorul an, Dinamo mai trebuia să plătească în jur de un milion dacă mă vindea", a povestit Torje la TV Telekom Sport.

Torje a evoluat pentru Dinamo până în 2011, când a fost vândut la Udinese, pentru 5 milioane de euro, iar în prezent este împrumutat de Akhmat Groznîi la Karabukspor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează