INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BETIS

Toșca a primit o lovitură neașteptată cu două etape înainte de finalul campionatului! "O rușine! Murdăresc emblema clubului"

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2017 09:35

Alin Toșca trece prin clipe dificile la Betis Sevilla. Iar dezastrul din ultima etapă, 0-4 la Leganés, al 6-lea eșec în ultimele 8 etape, nu a fost suportat de președintele clubului.

"E o rușine! Echipa nu joacă nimic. Fotbaliștii continuă să-și primească salariile, dar murdăresc emblema lui Betis", a tunat Ángel Haro după coșmarul de luni. 

Și aseară târziu, liderul grupării andaluze a acționat. L-a concediat pe antrenorul Víctor Sánchez, înlocuindu-l pentru ultimele două etape cu Alexis Trujillo, fost jucător la Betis în perioada 1993-2000 și antrenor secund între 2004 și 2006. 

Real Betis se află pe locul 15 după 36 de etape. A adunat 37 de puncte, cu 4 peste Leganes. 

16 meciuri 
a adunat Alin Toșca pentru Betis în La Liga, acumulând 1413 minute

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Mai 2017, 11:13

Au abandonat 'anumite' jocuri si ibericii de la Betis. Daca-i tradare, tradare sa fie, dar sa stim si noi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează