INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARSENAL

Tot mai aproape de prima echipă a lui Arsenal » Vlad Dragomir a marcat în ultimul meci jucat de "tunarii" mici

Foto: Twitter/@ArsenalFC_MP
Foto: Twitter/@ArsenalFC_MP

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 10:02

Mijlocașul român Vlad Dragomir (18 ani) a marcat primul gol al echipei U23 a celor de la Arsenal, în victoria obținută de "tunari" în Premier League 2, 2-0 cu Sunderland.

Dragomir a fost titular și a deschis scorul pentru Arsenal în minutul 48 din pasa lui Akpom. Pasatorul de la golul românului a marcat și el în minutul 77, stabilind scorul final al confruntării de pe Emirates.

Dragomir a avut ocazia să joace alături de doi dintre jucătorii echipei mari, Coquelin și Debuchy, reveniți recent după accidentări. Cei doi au jucat în prima repriză a partidei cu Sunderland U23, fiind înlocuiți la pauză.

A fost prima reușită din acest sezon a lui Dragomir pentru echipa de tineret a lui Arsenal, după ce la ultimul meci al "tunarilor" din Europa League, 4-2 în deplasare cu BATE Borisov, mijlocașul român a fost rezervă în lotul lui Wenger. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează