INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Tot mai aproape de prima echipă » Decizia lui Leicester City în privința tânărului fundaș Alex Pașcanu

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 18:26

Declarat jucătorul anului la Academia celor de la Leicester City, Alex Pașcanu a semnat și primul contract profesionist cu echipa "vulpilor".

Fundașul român de 18 ani a semnat un contract valabil până în vara lui 2019, după ce a evoluat în ultimele sezoane pentru echipa de tineret a lui Leicester.

Alături de Pașcanu, clubul le-a mai oferit contracte și fundașului Sam Hughes (20 de ani), dar și mijlocașului Kiernan Dewsbury-Hall (18 ani).

Pașcanu a fost convocat de Daniel Isăilă în lotul naționalei U21, pentru primul meci din preliminariile Campionatului European din 2019, contra reprezentativei din Luxemburg. Partida se va juca pe 13 iunie. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează