INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Tottenham şi-a dat acordul » Gazzetta dello Sport anunţă transferul lui Vlad Chiricheş în Serie A

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 14:53

Vlad Chiricheş nu va mai continua la Tottenham şi în 2015, urmînd să evolueze în Serie A. Gazzeta dello Sport susţine că fundaşul român va fi împrumutat în perioada de transferuri din ianuarie în Serie A.
Conform italienilor, AS Roma ar fi ajuns la un acord pentru a-l împrumuta pe fundaşul român. Tottenham a acceptat termenii propuşi de gruparea din Serie A, urmînd ca italienii să aibă şi o clauză pentru un transfer definitiv. Chiricheş şi-a dat şi el acceptul pentru a juca la Roma.

Stoperul de 25 de ani este dorit insistent de antrenorul Rudi Garcia pentru a întări comparimentul defensiv al echipei. Roma ocupă locul doi în Serie A, la trei puncte de liderul Juventus. Suma cerută de Tottenham pentru un transfer definitiv s-a ridica la puţin peste 10 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
andyschleck
andyschleck  •  23 Decembrie 2014, 07:23

Sincer am urmarit meciurile lui Tottenham cand a jucat Chiriches la fel cum am urmarit si meciurile lui Sunderland cu Pantilimon si pot spune ca fotbalist mai petarda decat Chiriches nu exista... de multe ori imi era rusine mie de cum joaca el ,iar twitter-ul e cel mai elocvent , daca o sa cautati pe Twitter > Pantilimon nu o sa vedeti de la englezi decat cuvinte de lauda si multi fani majoritatea de la Liverpool il doresc in echipa lor , de partea cealalta .. cuvinte mai dure si insulte la adresa lui CHiriches nu o sa gasiti .. cand joaca el e jucatorul cel mai criticat de la Tottenham si pe buna dreptate .

plischi
plischi  •  23 Decembrie 2014, 05:52

ce fel de transfer este imprumutul?!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Decembrie 2014, 21:58

este clar, chiriches nu este considerat indispensabil de catre cei de la tottenham. in opinia lor nu este om de baza, nu s-a impus ca titular cert, pentru primul 11.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează