INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer de vis pentru Adrian Mutu! În perioada octombrie - decembrie ar putea juca în Serie A » Detaliile mutării

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:07

Adrian Mutu a plecat de la Petrolul şi va juca pentru Pune City, în India. Totuşi, "Briliantul" are mari şanse de a da o lovitură pe piaţa transferurilor. 
Atacantul poate reveni la Fiorentina, unde a mai jucat 5 ani între 2006 şi 2011, în perioada octombrie - decembrie, cînd în campionatul din India nu se joacă.

Mutarea este posibilă avînd în vedere că Fiorentina deţine 15% din clubul Pune City, unde va merge Mutu. Este posibil ca acesta să fie motivul pentru care fostul internaţional a refuzat Chennai Titans şi a ales Pune City.

"Oferta pentru Mutu a venit în vară. La acel moment au existat primele tratative, însă nu am vrut să-i dau drumul. Atunci s-a discutat şi varianta ca el să meargă la Fiorentina, în pauza dintre sezoane.

Ştiu de acest lucru, cum la fel ştiu că vrea să se retragă de la această formaţie", a spus Dan Capră, finanţatorul Petrolului, pentru Cancan.

Ca o coincidenţă, Mutu a postat azi pe Instagram o poză cu el pe cînd îmbrăca tricoul Fiorentinei .

635402-screenshot-2014-09-26-22-59-55-1.png

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
neludum
neludum  •  28 Septembrie 2014, 02:34
Postat de ciuleavvictorms pe 27 Septembrie 2014, 23:05

Transfer de prosti, liberi de contract, toti la gsp! ma mir ca nu raman si ei "muti", de uimire, cate baliverne pot scorni! Apropo' de comparatia pe care o face un nebun cu Hagi, nu-mi aduc aminte nici un gol de-al lui mutu in schimb visez golurile lui Hagi! cocaina ramane cocaina si atat!

Orice microbist are o doza de nebunie, dar nebun cu adevarat este acela care nu vede decat liderul unei generatii de exceptie si ca el ar fi facut singur tot ! A fost tupeist si a devenit lider ,bun dar atat ! P.S. Gica Popescu a fost capitan la aceeasi echipa la care Hagi a lustruit banca in aceeasi perioada ! In Serie A ,Hagi n-are prezente cat Mutu goluri, dar ca sa vezi toate aceste lucruri iti trebuie discernamant ! Apropo de nebunie !

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  27 Septembrie 2014, 23:05

Transfer de prosti, liberi de contract, toti la gsp! ma mir ca nu raman si ei "muti", de uimire, cate baliverne pot scorni! Apropo' de comparatia pe care o face un nebun cu Hagi, nu-mi aduc aminte nici un gol de-al lui mutu in schimb visez golurile lui Hagi! cocaina ramane cocaina si atat!

neludum
neludum  •  27 Septembrie 2014, 19:02

Putea ajunge intr-adevar mult mai departe ! Dar n-a vrut... e numai vina lui ! Oricum sa dai 100 goluri in serie A unde marele jucator ,antrenor, selectioner, manager ,tata de actual si viitor nr.10 la nationala ,dar in primul rand machidon bisnitar,Hagi,a fost prezenta trecatoare (au dat cate 35 goluri,unul in 125 meciuri,altul in 75,si in echipe total dezechilbrate valoric) e ceva ! Si faptul ca a tras cu inversunare sa vina la echipa national si beat si drogat ,arata si putin caracter ! Spre deosebire de multi care au pus interesele lor in fata celor ale echipei de fotbal a Romaniei! Si aici ma refer la conducatori,antrenori impresari,etc !

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close