INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer important pentru fiul unui fost internațional român! A ajuns la o echipă de Premier League

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 18:09

Fiul lui Cristi Dulca, Marco, a semnat un contract pe 2 ani cu Swansea. Mijlocașul de 16 ani a evoluat ultima oară pentru U Cluj.

Acesta s-a înțeles cu Swansea după ce i-a impresionat pe șefii clubului de acolo la un stagiu de pregătire.

„E o mare realizare faptul că a ajuns la o vârstă atît de fragedă aici. E dificil de exprimat ce diferenţă este între condiţiile pe care le are o echipă de acest calibru şi ce se întîmplă la noi.

Marco a intrat într-un sistem şi asta e cel mai important. De-acum încolo depinde numai de el, dar eu sînt convins că va profita de această şansă. Sînt foarte mîndru de el şi sper ca într-o zi să îl pot antrena la lotul naţional”, a zis Cristi Dulca.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
plischi
plischi  •  29 August 2015, 10:24

are timp, are unde sa creasca, iar asta este cel mai important!

qwerty007
qwerty007  •  29 August 2015, 03:14

Multa bafta baiete,dar vezi ca bafta depinde de tine !

crisliv
crisliv  •  28 August 2015, 23:50

Mult succes.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează