INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul lui Tătăruşanu, iminent: "E o chestiune de ore"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 21:10

După săptămâni de speculaţii, transferul lui Ciprian Tătăruşanu la Nantes a intrat în linie dreaptă, iar presa din Franţa anunţă că este o chestiune de ore până când mutarea se va concretiza.

Conform ouest-france.fr, Nantes urmează să anunţe atât aducerea lui Tătăruşanu, dar şi transferul fundaşului central Nicolas Pallois, de la Girondins de Bordeaux.

Se pare că Tătăruşanu este dorit insistent la echipă chiar de tehnicianul Claudio Ranieri, pentru a-l înlocui Remy Riou, plecat la Alanyaspor.

Firenzeviola.it anunța la finalul săptămânii trecute că Ciprian Tătărușanu și-ar fi luat rămas bun de la colegi, iar la amicalul pe care trupa lui Pioli l-a jucat cu Bari nu a făcut parte din lot.

Tătăruşanu s-a transferat la Fiorentina în 2014 şi are o cotă de transfer în valoare de 4 milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează